Fanzone
Zona exterior de les obres de l'Spotify Camp Nou
Foto: Zona exterior de les obres de l'Spotify Camp Nou | FC Barcelona
Camp Nou

Quin dia tornarà el Barça al Camp Nou? Aquesta és la data

Temps de lectura: 3 minuts
Zona exterior de les obres de l'Spotify Camp Nou
Foto: Zona exterior de les obres de l'Spotify Camp Nou | FC Barcelona

El FC Barcelona ja té planificada la data pel retorn al Camp Nou. Segons el club, les obres avancen i el Barça ja ha posat una data per tornar a l'estadi, ja remodelat.

Quan serà? Serà a finals d'aquest mateix any, el diumenge 15 de desembre, segons ha revelat 'Mundo Deportivo'.

  • El president Joan Laporta ha dit públicament diverses vegades que, si no hi ha cap contratemps de força major, durant aquest any 2024 els socis i seguidors culers podrien tornar al seu estadi.
  • Segons 'Mundo Deportivo', la intenció inicial de la junta culer era fer coincidir el retorn al Camp Nou amb la data del 125è aniversari del club, el 29 de novembre. Finalment, però, s'ha decidit demanar-li a la Lliga que la primera trobada de lliga al Camp Nou es disputi el 15 de desembre.

A la pràctica: La tornada dels aficionats i els socis al Camp Nou es produiria, per tant, en una de les últimes jornades abans de l'aturada nadalenca, amb una ocupació propera al 60% de l'aforament total, previst a 105.000 seients. És a dir, que podrien assistir fins a 63.000 aficionats.

  • El Barça, a més, ha obtingut el permís de l'Ajuntament de Barcelona per allargar l'horari de les obres del Camp Nou: des d'aquest 6 d'abril, els treballs a l'estadi es prolonguen de dilluns a divendres des de les 8:00 fins a les 00:00, mentre que els dissabtes l'horari és de 10:00 a 00:00.
  • També el 25 d'abril es durà a terme una reunió de la junta directiva del FC Barcelona en la qual es posarà sobre la taula quin serà el preu dels abonaments dels socis del Barça per als propers dos anys. La junta ja va deixar entreveure que augmentarà amb la tornada a casa. La qüestió és si es tindrà en compte per a la pròxima temporada, ajornant la pujada de preu fins a l'any 2026, o si, al contrari, s'aplicarà aquest mateix any.
  • Les llotges VIP de l'Spotify Camp Nou estan pràcticament totes ja emparaulades per a la venda. De les 115 llotges VIP que hi haurà en total, 62 d'ells estaran destinades a empreses. Les altres 53 estaran reservades per a compromisos puntuals. Amb la venda d'aquests espais exclusius, el club rebrà uns ingressos aproximats de 160 milions d'euros.

D'on venim? La filtració d'unes imatges de les obres al Camp Nou al març van fer pensar que era pràcticament impossible que l'activitat es reprengui abans que s'acabi l'any. En el vídeo es mostraven les obres del Camp Nou en una fase molt inicial: es poden apreciar les estructures de les dues banquetes sense els seients i diverses grues de grans dimensions en allò que era abans el terreny de joc amb l'objectiu de començar a aixecar la tercera graderia. No obstant això, el club està decidit a tornar al desembre. 

Categoria: Fanzone